Direktlänk till inlägg 8 augusti 2013
Fixade matlådor, det blev nog några för många för att jag ska hinna äta upp dem innan de blir dåliga, men tur de finns frys. Gott var det iaf så det blir inte svårt att äta dem flera dagar i rad!
Kyckling som jag kryddade med vitlökspulver, paprika, svartpeppar, grillkrydda och knapp matsked soja (det ser ut som det är mycket mer soja, men det är för att det är "vattnet" från när kycklingen tinade) Stekte den i ugnen på 200 grader tills den var klar.
Chili con carne som gjordes av detta plus såklart nötfärs
Det blev åtta matlådor, kycklingen ska kompetteras. Hade tänkt kycklingwraps med salladsblad av någon, ris i någon och potatis i någon. Chilin ska kombineras antingen med färsk sallad, shiratakinudlar, kokta gröna bönor eller broccoli. Då min sambo inte är hemma förrän på söndag får nog några åka ned i frysen, eller håller det sig fyra dagar i kyl?
Imorgon kör jag igång igen, ett år äldre, lika fet som innan men med en jäkla kämparglöd! Det här är året ssom jag ska gå ned för min egen skull, för min sambos skull och för vår kommande familjs skull! Jag vill bli medicinfri i år så att jag kan bli...
Idag fallerade det med kosten, trots att jag har matlådor? Anledningen var att jag missbedömde tiden och tog ingen låda med mig dit jag skulle. 7 timmar utan mat resulterade att tjockistänket fick övertag och jag åt köpta pannkakor och snickers och t...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | ||||||
5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
10 |
11 | |||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | 18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|